قابل توجه دانشجویان محترم مقیم خارج کشور

بدینوسیله به اطلاع می رساند دسترسی به سامانه lms.iut.ac.ir از امروز تا اطلاع ثانوی به دلیل مسائل امنیت شبکه صرفا از داخل کشور ایران مقدور خواهد بود. بنابراین آن دسته از دانشجویان محترمی که در حال حاضر در خارج از ایران ساکن هستند برای اتصال به سامانه درس بایسیتی از vpn دانشگاه استفاده کنند. نحوه استفاده به این صورت است که اتصال vpn خود را به سرور داخل دانشگاه فعال می کنید سپس می توانید به سامانه lms متصل شوید. برنامه ای که کانکشن vpn شما را برقرار می کند را می توانید از آدرس http://it.iut.ac.ir/sites/fsites/it/files/u4/uploads/internet.exe دانلود و اجرا نمایید. پس از اجرا با انتخاب دکمه properties در برگه General نام سرور را vpn.iut.ac.ir وارد نمایید و سپس در برگه security در قسمت Type of VPN گزینه l2tp را انتخاب نمایید. پس از انتخاب L2TP دکمه Advance Setting را در همان برگه بزنید و در ورودی preshared-key عدد 1234567890 قرار دهید. در نهایت دکمه OK را بزنید. لازم به ذکر است این تنظیمات فقط برای اولین اتصال نیاز به انجام است. پس از انجام تنظیمات در پنجره اصلی کانکشن دکمه Connect را بزنید. پس از برقرار موفق ارتباط vpn می توانید کمافی السابق در مرورگر از سامانه lms استفاده کنید.

لازم به ذکر است نام کاربری جهت اتصال به vpn شماره دانشجویی و کلمه عبور همان کلمه عبور اینترنت می باشد.(فراموشی پسورد)

تاریخ

ارتقاء امنیت وب با وف ایرانی